Droomverklaringen.

Deurbel. Dring – dring. Je moet dringend opendoen. Die bekende film “the postman always rings twice” wordt nu echt een scenario. Als je de deur open doet staat daar… een groot pak waar een kleine postbode achteruit komt. Zou je droom eindelijk uitkomen? Pak eens uit met een pakkende verklaring over wat er in de doos zit.

Lantaarnpaal. Je bent verdwaald. Opeens, na de hel van de duisternis, zie je die lantaarnpaal. Het is een reddingsboei. Je kan opeens weer helder denken. Je was vergeten dat je geen GSM bij had. Je belt naar de pizzeria. Die bezorgers op hun brommertje weten altijd iedereen te vinden en zullen ervoor zorgen dat je weer in de schijnwerpers van de wereld zult staan.

Kalkoen. De ultieme kerstnachtmerrie. Voor het kerstdiner met je uitgebreide familie moet je zo’n gigantisch beest klaar maken. Gevuld en wel, waar je natuurlijk al snel de buik vol van hebt. Je hebt geen zin in heethoofden, maar wilt erop uit vliegen. Zou dat beest je geen vleugels kunnen geven, zodat je net zoals dat bekende pepdrankje, energie krijgt. Je gaat die uitgegroeide haan laten verbranden en je zult je weer kiplekker voelen.

dreams2