Wie is Leona Lena Geudens?

Gediplomeerd woordmagiër.

Mijn zware reiskoffer met veel academische bagage zorgt er voor dat ik anderen te woord kan staan op een goed georganiseerde reis in de wereld van de taalvaardigheid.

Ik speelde het diplomaspel meesterlijk met een licentie in de communicatiewetenschap, diplomatisch vervolgd met een bijzondere licentie in de vrijetijdsagogiek/cultuur en bewegingswetenschappen/optie film en beleid om tot slot uit de school te klappen met een agregaatsdiploma voor het hoger onderwijs.

Verscheidene jaren doctoraatsresearch rondom film en (inter)nationale cultuur zorgden voor een verder verruimend beeld in de letterlijke en figuurlijke betekenis van het woord.

Communicatiestrateeg met een missie.

Na jarenlange ervaring in de overheidsadministratie op het vlak van onderwijs en gezondheidszorg, was het tijd voor een carrièrewijziging en maakte ik in 2014 van mijn levenslange passie voor schrijven mijn beroep door copywritingbureau (B)right2write op te richten. Eind 2022 zette ik een nieuwe stap in mijn leven door naar Heist-op-den-Berg te verhuizen, al zal ik mijn innige band met zowel Leuven als Brussel, waar ik vele jaren woonde blijven koesteren.

Ik focus op creatief schrijven via vaste samenwerkingen en schrijfinspiratie. Ik ambieer leven in een omgeving waarin ik de woorden kan veranderen zodat de wereld er helemaal anders uitziet met een lach van de dag in de vorm van “Lichtpuntjes.” I change the word, to change the world. Ik ben graag een gids die een toverformule aanreikt die er uitspringt door magie en creativiteit.

Solo mama.

Ik ambieer een soort Mary Poppins, Florence Nightingale en Asspoester in één te zijn als moeder-met-moed en Hoofd Huishouding. Op persoonlijk vlak werd ik (kanker)weduwe toen mijn dochters baby en kleuter waren en ik bleef steeds solo mama, die strijdt voor meer rechten voor alleenstaande ouders. Als Lena, mijn alias voor intimi, vorm ik samen met Bona en Luna, spreekwoordelijk de 3 musketiers. Ondertussen zetten ze de eerste stappen in “volwassen worden.”

Sporty spicy hobby-atleet.

Ik geloof in sport als positieve energie van de dag (fitness en daaraan gerelateerde groepslessen; trampofit, club power, dance work outs en body shape).

Permanent student. Leren = lezen = Leven!

“Levenslang leren” is mijn credo; ik school mij voortdurend bij op het vlak van informatica, Artificiële Intelligentie, beeldbewerking, talen en schrijven. Ik sta open voor netwerken die mensen samen brengen om elkaar te inspireren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dreaming-mamanita-1024x617.jpg