Dromen zijn er bij mij niet in drommen. Bij dageraad kan ik fantaseren en vind ik wel de juiste bron. Op een cursus literatuur in De Bron in Leuven valt er natuurlijk heel wat schrijfkunst te bele(u)ven en gaan mijn dromen in de richting van de boekenbeurs. Misschien is dit vergelijkbaar met Utopia van Thomas More waar de stad nu door belegerd is. Gelukkig is fantasie grenzeloos en kan ik J.K. Rowling achterna om te toveren et woorden en toch zeker mijn eigen wereld te veroveren met magische spreuken. Na een cursus kortverhalen grijp ik met korte kracht naar de literaire macht. Ik moet wel oppassen dat dit niet te veel gaat rijmen, want anders word ik misschien wel gelegenheidsdichter, maar kom ik niet dichter – bij mijn doel.

Het einde is nabij, van het jaar want ik zie mezelf als een gelukprofeet. De wereld is al een sprookje door alle kerstlichtjes, dus kan ik dromen dat ik een schitterend en lichtend literair voorbeeld word.  Boek mij nu maar voor de bespreking van mijn succesboek.

brightxmas