Dring – is dat zo dringend?

Iedereen wil altijd maar de nieuwste GSM. Ik heb helemaal geen zin om die lijn naar mezelf door te trekken. Wat is er nu aan zo’n Gewoon Stom Machientje? Je wordt er maar door aan het lijntje gehouden.

Steeds bereikbaar zijn? Daar word je niet rijker van.

Voor je baas? Big Boss is watching you. Zo raak je pas overwerkt? Laat mij maar werkloos toekijken.

Voor je geliefden? Liever niet. Voor je het weet is er een te grote verbintenis.

Ik heb echt geen oren naar zo’n draadloze verbinding. Iemand die belt verandert in God die direct gehoord moet worden. Geloof mij! Als je met de beller aan het praten was, word je het stilzwijgen opgelegd en ben je de rode draad van die echte conversatie kwijt.

Ik wil niet bellen, want dan kan ik niet mee tellen.

Ik neem niet op.

Ik neem het op voor mezelf.

21995160-rode-telefoon-met-noodknop-druk-op-de-knop-om-te-bellen